trouwauto huren

Goedkope trouwauto

  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-02
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-01
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-04
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-05
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-03

u bent op zoek naar een goedkope trouwauto die past binnen uw budget?

Uw trouwerij is een bijzondere dag. Maar natuurlijk ook een prijzige dag. Er komen veel keuzes en veel kosten op u af bij het plannen van een bruiloft. maar gelukkig is het ook mogelijk om met een beperkt budget een hele bijzondere bruidsauto te huren. Omdat wij van J&P Oldtimers onze trouwauto's verhuren vanuit onze liefde voor de auto's. Kunnen wij u onze diensten voor een klein prijsje aanbieden. En zo kunt u toch een hele mooie bruidsauto huren voor uw bruiloft. Namelijk een Willys Jeepster uit 1949 en een Hudson Super Wasp uit 1953. Deze schitterende oldtimers zult u niet vaak tegenkomen in het nederlandse straatbeeld. Dus als u iets bijzonders zoekt voor de mooiste dag van uw leven dan bent u bij J&P Oldtimers op het juiste adres!

 

Liefde voor deze oldtimers

Wij bieden onze oldtimers te huur aan als trouwauto met chauffeur, op de eerste plaats omdat deze klassieke wagens onze passie zijn. En wij onze liefde en passie voor deze schitterende wagens graag willen delen. Deze unieke klassiekers verdienen het om gezien te worden.

 

Wilt u meer weten over het huren van onze prachtige oldtimers voor een Trouwerij of Schoolgala. Stuur ons dan een e-mail. Of bel met 06 - 1392 6341.

Wilt u een goedkope oldtimer,  gala- of trouwwagen huren? Neem dan contact met ons op.

Ontwerp & realisatie door: Kustom Webdesign