trouwauto huren

Huren gala

  • autoverhuur_oldtimer_gala_trouwerij_01
  • autoverhuur_oldtimer_gala_trouwerij_02
  • autoverhuur_oldtimer_gala_trouwerij_04
  • autoverhuur_oldtimer_gala_trouwerij_05
  • autoverhuur_oldtimer_gala_trouwerij_11
  • autoverhuur_oldtimer_gala_trouwerij_10

Wil je een mooie wagen huren voor je gala?

Het is misschien wel het de grootste happening van je schooltijd. Een echt gala compleet met rode loper, mooie jurken & pakken en natuurlijk een passende wagen om je in stijl naar je schoolgala te brengen. Zodat je arriveerd als een echte hollywood ster. Wij hebben precies de gala auto's voor zo'n glamorous evenement. Zoals bijvoorbeeld een Willys Jeepster uit 1949 of een Hudson Super Wasp uit 1953. Deze schitterende oldtimers zullen je klasgenoten niet snel vergeten. Dus als je iets speciaals zoekt voor je schoolgala, dan ben je bij J&P Oldtimers op het juiste adres!

 

Liefde voor deze oldtimers

Wij bieden onze oldtimers te huur aan als gala auto met chauffeur voor schoolgala's, op de eerste plaats omdat deze klassieke wagens onze passie zijn. En wij onze liefde en passie voor deze schitterende wagens graag willen delen. Deze unieke klassiekers verdienen het om gezien te worden.

 

Wilt u meer weten over het huren van onze prachtige oldtimers voor een Trouwerij of Schoolgala. Stuur ons dan een e-mail. Of bel met 06 - 1392 6341.

Wilt u een goedkope oldtimer,  gala- of trouwwagen huren? Neem dan contact met ons op.

Ontwerp & realisatie door: Kustom Webdesign