trouwauto huren

Trouwen

  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-02
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-01
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-04
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-05
  • jenp-oldtimers-trouwauto-huren-03

Gefeliciteerd, u gaat trouwen!

Na een romantische aanzoek beginnen de eerste voorbereidingen voor deze prachtige dag. Hierbij horen enorm veel keuzes zoals bruidsboeket, trouwlocatie, trouw datum, bruidsjurk, trouwringen... En natuurlijk ook Dé Trouwauto. Jullie trouwauto moet net als alles die dag iets heel bijzonders zijn. En wij van J&P Oldtimers hebben echt iets heel bijzonders voor u. Namelijk een Willys Jeepster uit 1949 en een Hudson Super Wasp uit 1953. Deze schitterende oldtimers zult u niet vaak tegenkomen in het nederlandse straatbeeld. Dus als u iets bijzonders zoekt voor de mooiste dag van uw leven dan bent u bij J&P Oldtimers op het juiste adres!

 

Liefde voor deze oldtimers

Wij bieden onze oldtimers te huur aan als trouwauto met chauffeur, op de eerste plaats omdat deze klassieke wagens onze passie zijn. En wij onze liefde en passie voor deze schitterende wagens graag willen delen. Deze unieke klassiekers verdienen het om gezien te worden.

 

Wilt u meer weten over het huren van onze prachtige oldtimers voor een Trouwerij of Schoolgala. Stuur ons dan een e-mail. Of bel met 06 - 1392 6341.

Wilt u een goedkope oldtimer,  gala- of trouwwagen huren? Neem dan contact met ons op.

Ontwerp & realisatie door: Kustom Webdesign